1. Het Nijmegen tennis Tournament organiseert op vrijdag 16 november tot en met zondag 18 november 2018 het finaleweekend van het Nijmegen Tennis Tournament invitatietoernooi.
 2. In dit toernooi worden de volgende categorieën verspeeld: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, enkel en (gemengd-)dubbel. 
 3. Deelnemers kunnen uitsluitend inschrijven op uitnodiging en in hun eigen speelsterkterubriek. Uitnodiging geschiedt op basis van de actuele ranking volgens NTT. De 20 hoogst gekwalificeerde deelnemers per rubriek ontvangen een uitnodiging. De vier hoogst gekwalificeerde deelnemers worden ingedeeld. Indien de deelnemer de uitnodiging afslaat zal de volgende op de lijst worden toegelaten.
 4. Plaatsing geschiedt op basis van de actuele rating op moment van loting.
 5. Inschrijving sluit op 23 .... 2018 om 23.59 uur.
 6. Er wordt geen inschrijfgeld gevraagd.
 7. De wedstrijden beginnen om 9.00 uur. Er wordt gespeeld op 6 smashcourtbanen bij TV de Oorsprong aan de Alde Wetering 2 te Beek (gemeente Berg en Dal).
 8. Er worden per rubriek 2 prijzen ter beschikking gesteld.
 9. Verhinderingen kunnen – bij hoge uitzondering – worden geaccepteerd enkel na overleg en met goedkeuring van de toernooileiding.
 10. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldige KNLTB ledenpas en deze voor het spelen van hun eerste partij ter identificatie aan de toernooileiding te overhandigen.
 11. Een deelnemer is verplicht, op straffe van uitsluiting, het juiste tennisschoeisel te dragen voor het spelen op gravel en tijdens de wedstrijd gekleed te gaan in algemeen aanvaarde tenniskleding.
 12. Deelnemers ontvangen alleen voor hun eerste te spelen partij een schriftelijke oproep. Deze oproep wordt verzonden in week 38. Bij uitloting ontvangt een deelnemer bericht voor 20 september 2016.
 13. Deelnemers mogen in week 39 niet deelnemen aan een ander door de KNLTB uitgeschreven toernooi.
 14. De prijsuitreiking is direct na afloop van de laatste partij.